lördag 19 maj 2012

New York, New York!

Nu äntligen kommer uppdateringen ;)
Vi har ju varit i New York för att besöka Vladdes familj där:)
Vi har haft det superbra och alla är jätte trevliga, de bor inte i mitt i stan utan på Long Island som är en förort till New York. mysigt ställe men man märker skillnaden mellan där och i stan.
Vi var inne i New York City 2 ggr. Ena gången var vi på Madame taussaude (stavas?) och tittade på alla vax figurerna, de hade även en 4D kortfilm av Avengers ;) Andra gången vi va i stan va vi på 9/11 memorial, det var väldigt intressant men de har inte öppnat museumet än så det var lite synd ;/ Runt om där de gamla tornen har stått håller de på att bygga upp 4 nya, var av ett av dem kommer att bli 124 våningar med 7 under marken.
Den 7 maj fyllde Nikkis kusin Jayden 1 år och vi firade det precis på tiden med tårta och sång. På lördagen blev det barnkalas för honom, och Vladdes syster Vanessa(Jaydens mamma) slog på stort! Hon hade skaffat hoppborg, pinata, sockervadd, ballongfigurer och en massa mat. Tyvärr så var jag sjuk den dagen men jag var med så gott jag orkade.
Vi var mycket med familjen och det var väldigt ledsamt att åka hem igen sen. Men det blir prat på Skype och annat tills vi syns igen !
 Fler bilder kommer att komma på Facebook / Kaisa Karlsson










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar